Fisika eta Kimikako PhET simulazioen itzulpena - Zufiria Unanue, Inma; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2019)
PhET simulazio interaktiboen itzulpenak eta zuzenketak.
2019/02/25
DBH, 2., 3. eta 4. mailak; Batx, 1. eta 2. mailak
Keywords: Natur Zientziak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak