Deustu: azterketa historiko eta geografikoa (1800-1950) - Zuberogoitia, Pedro; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2019)
Lan honek Deustuko Historia Garaikidea jasotzen du 1950 arte. Bertan, gertaera politiko eta militarrez gain, ekonomian eta hirigintzan izandako eraldaketak jasotzen dira.
2019/03/21
DBH, 4. maila; Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Giza zientziak; Deustu -- Historia; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak