Hamar gehi bat ariketa tornurako - Portuondo Araukua, Pablo; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
Zurezko piezak tornuan nola landu ikasteko hastapenak.
2019/03/12
Lanbide Heziketa, Erdi mailako zikloa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak