Perkusio-instrumentuen aurkezpena - Arias Ruiz, Jorge; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
Perkusio-instrumentuen eboluzioa historian zehar aztertu dut, eta praktika-ariketak proposatu ditut, gehienbat Orff metodologia erabiliz.
2019/03/06
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak