Lehen Hezkuntzako curriculumeko helburu orokorretatik abiatuta, ebaluazio- irizpideak ikasmailen arabera egokitzeko proposamena - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Dokumentu honek gida izan nahi du LHko zikloko irakasleek curriculumeko etapako helburuetatik abiatuta, ebaluazio-irizpideak eta adierazleak ikasmailen artean banatu eta antola ditzaten.
Keywords: Baliabide digitalak; Lehan Hezkuntza -- -Euskadi -- -Ebaluazioa; Curriculumeko baliabideak; Monografiak