Erlaxatzen ikasten : erlaxazio eta masaje hastapenak: [Unitate didaktikoa - Lehen Hezkuntza] - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Gaur egungo gizartea estresatuta bizi bada ez da gutxiagorako gureikasleek jasaten dutena.Ikasleek erlaxatzen ikastea ez da jarduera erraza, baina argi dagoerlaxazioaren inguruko dinamikak gazteetatik sortzen badituguaurrerantzean errazago suertatuko zaiela holako ariketak egitea.Ikasleentzat gorputz heziketa arloan lasaitasuna, isiltasuna eta mugimendueza eskatzen duten ekintzak lantzea ez da erraza. Imajinazioa eta jokoludikoa izango dira, haien inplikazioa lortzeko erabiliko ditugun tresnak.
LMH, 4. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Gorputz Hezkuntza; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak