Argi-jokoak : [Unitate didaktikoa - DBH] - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Gure inguruan tramankulu elektroniko ugari daukagu: telefonointeligenteak, telebistak, ordenagailuak ... Elementu guzti hauek plakaelektroniko programagarria daramate eta ondorioz programazio-lengoaiabatean oinarritutako eta aginduz osatutako programa baten bidezkontrolatuta daude.Honekin bat, indartzen ari da robotika gaia. Gero eta gehiago eskaintzen daeskolaz kanpoko ekintza bezala, baita udaran kanpo teknologiko eran ere.Ikastetxeak aurrerapausoak eman behar ditu erreferentzia izateko etahorretara doa sekuentzia hau.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak