Judy Moody ospetsua egiten da! - McDonald, Megan; Auzmendi, Lurdes; Biguri, Koldo; Reynolds, Peter H. (Bilbao : Gero-Mensajero, 2006)
Judy Moody ikasgelan sartu eta Jessica Finch orojakilearen argazkia egunkarian ikusten duenean, sutan jartzen da. Gauzak are okerrago jartzeko, jakiten du bere neba Stink ere behin telebistan atera zela. Grr, Judy Moodyk ere ospetsua izan nahi du! Segituan ZP Klubeko kideak biltzen ditu, baina ospitalean amaitzen dute... Dena pikutara joan dela dirudi, baina bat-batean Judyk ideia bikaina dauka, bere barnean zerbait harrigarria deskubritu araziko diona. Elizabeth Blackwell, EEBBetako lehenengo emakume medikua bera ere harri eta zur uzteo moduko ideia!
8 urtetik aurrera (gorria)
Judy Moody gets famous!
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Familia harremanak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura