Eta hau da nire egunkaria - Kinney, Jeff; Arratibel, Miren (Irun : Alberdania, 2019)
Rowley Jefferson Greg Heffleyren lagun mina da, eta hau bere liburua da. Orain badu, Greg lagunak bezala, egunkari propioa. Liburu honek, Rowleyri buruz bada ere, sekulako zerikusia du Gregekin, bere lagunik onena delako. Mutiko superjator baten egunkaria jarri diote izenburu, hori esaten baitu Rowleyren aitak bere semeari buruz: Zu bai mutiko superjatorra, seme!. Batzuetan, gurasoek esaten dizkioten gauzak entzunda, Rowleyri iruditzen zaio ez dutela berak Gregi buruz duen iritzi bera. Ez dute Greg gustukoa
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Diary of an Awesame Friendly kid
Keywords: Egunerokoak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura