Teknopolis : berde garaia : 2019ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; Ocio, Rafa; Etxabe, Kar; âAlvarez, Inma; Casado, Xabier; Ferrero, Leire; Jauregi, Oihana; Leturia, Iänaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego; et al. (: EITB, 2019)
Aitor Montes biologoa eta naturzalea da. Natura behatzea eta naturaz gozatzea maite du. Seguran, bere jaioterrian, txoriak gertu gertutik ikusteko behatoki bat sortu du. Bertan txorientzako janleku bat jarri du eta argazkilariarentzat animaliak isilean zelatatzeko toki eroso bat. Han biltzen dituen argazkiak Goierri Basatia blogean argitaratzen ditu, biodibertsitateak guztion ongizatean duen garrantziaz kontzientziatzeko helburuarekin.
2019ko maiatza
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Biologia; Zoologia; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak