Inauterikeriak : Tolosa 2019 - Saizar Arostegi, Joxemi; Dendaluze, Pablo; Urretabizkaia, Joseba (Tolosa : Xibarit, 2019)
52 inauterizaleri egindako elkarrizketekin osatutako liburua. Joseba Urretabizkaiak eta Joxemi Saizarrek osatu dute lana.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Inauteriak -- Euskal Herria; Inauteriak; Euskal kultura; Inauteriak -- Euskal Herria; Monografiak