Euskara : [Lehen Hezkuntza 6] - Aiesta, Aitziber; Aldasoro, Mikele (Donostia : Ikaselkar, 2018)
EKI LH 6 Euskara e-liburua, Euskara arloari zuzenduriko liburu digitala da. LHko 6. mailarako aurreikusten diren konpetentziak osotasunean garatzeko aukera ematen du, bertan txertatu dira konpententzia digitalak ere. Ikasmaterialak ikasleak ikertzera bultzatu nahi ditu, informazioa bilatzera eta gero, egindako produktua, lana, ikerlana erakusteko aukera ematen du. Gainera, proposatzen diren jarduerek kooperazio lana sustatzen dute. Jakintza eraikitzen laguntzeko bidea eman nahi du.
1. hiruhilekoa: Bota punttua!; 2. hiruhilekoa: Hitzari bitsa; 3. hiruhilekoa: Zuk zer diozu?
2017/05/17
2017/06/05
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2018ko deialdia)
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak