Ikasketen Gidaliburua : Derrigorrezko bigarren hezkuntza - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (Iruña : Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua, 2006)
DBHri buruzko informazioa jasotzen da: DBHren egoera hezkuntza sisteman; ikasketa arloak eta ordutegiak; hautazko ikasgaiak; ikasle aniztasunaren arreta; Promozioa eta errepikatzea; eta, titulazioa eta etapa amaieran egin daitezkeen ikasketen zerrenda.
Keywords: Ikasketak -- Orientazioa; Baliabide digitalak; Monografiak