Haur kantarien birlorak : : sustrai bila - Urbieta, Imanol (1934-2016); Urbieta, Joxean; Urbieta, Xabier; Aizarna, Kontxi; Xirula Mirula Taldea (Donostia : Baiona ; Elkar, 1989)
Kantua dela bide bizipoza suspertzea, eta gaztetxoaren nortasuna sendotzea, sustraiak zainduz, herritasuna sentituz, herrialdearekin bat eginez, herriaren kultur defentsan burubelarri konprometituz: euskara, euskal doinuak, euskal erritmoak, herri musika, hori da, ez beste, SUSTRAI BILA diskoaren jomuga.
1988
Abeslariak: Xirula Mirula musika eskolako haurrak, Sta. Teresa ikastetxeko haurrak
Irrintziak: Maria Bolivar
OHO
Keywords: Haur-kantak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Haurrentzako musika; Audioak