Familien karta-jokoa : Elkar maite dute, familiak osatzen dituzte - Katxiporreta (Elkar argitaletxea : Katxiporreta)
Familia ereduen aniztasuna ezagutzeko eta jostatzeko karta-jokoa.
Adin guztietako jendearentzat
Keywords: Familia motak -- -Hezkuntza jolasak; Jolas didaktikoak