Unibertsotik Lekeitiora (arazo-egoera) - Arrien Elordi, Judit; Amutxastegi Garitaonandia, Lorena; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2019)
Gure herria arakatuz, eta hark eskaintzen dizkigun errekurtsoak erabiliz, curriculumak zehazten dituen zenbait gai landu nahi dira lan honen bidez
2019/02/18
LMH, 3. zikloa
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak; Arazo-egoerak; Unitate didaktikoak