Droneak : ezaugarriak eta erabilerak - Ajuria Armendariz, Josu; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2019)
Dronea piloturik gabeko aireontzia da. Horixe da, hain zuzen, zenbait hiztegik ematen duten definizioa. Beste hiztegi batzuetan, ordea, agertu ere ez da egiten, gaur egun testuinguru askotan oso hitz erabilia den arren. Droneen erabilerak askotarikoak dira eta, gehienok droneak jostailutzat hartzen baditugu ere, asko dira -eta oso garrantzitsuak- droneek izan ditzaketen eta badituzten erabilera profesionalak. Hori horrela izanik, oso bidezkoa da geure buruari honako galdera hau egitea: LHko ikastetxe batek droneekin lan egin dezake ikasgelan?
2019/04/11
Lanbide Heziketa
Keywords: Nekazaritza eta abere-hazkuntzako enpresen kudeaketa eta antolamendua (Heziket Zikloa-LOE). Goi maila; Baso eta natura-ingurunearen kudeaketa (Goi mailako zikloa) LOE; Nekazaritza eta abeltzaintza produkzioa (Erdi mailako zikloa) LOE; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak