Handitzen naizenean - Bijsterbosch, Anita; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Liburu honetako animalia-kumeek etorkizunarekin amets egiten dute... Bai eta handitzen direnean egin ahalko dituzten gauza guztiekin ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Als ik groot ben
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura