Mamaiako - Hennebutte-Millard, Amaia (Baigorri : ZTK, 2018)
"Mamaiako" ipuin filosofikoa da, geure biziari eta izateari buruzko galderak pausatzen dituen kondaira da. Haur ttipiei irakur daitekeen ipuina da, eta haur handiei haurnasketa piztuko diena. Hendaiako Nekatoenea artisten etxean idatzitako liburua da, hilabete batez idazketa erresidentzairen ekoizpena. Ilustrazioak idazleak berak eginak dira, txinatar tinta eta luma erabilita.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gizarte-bazterketa; Eskuzabaltasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak