Camuänas aztia - del Pozo, Margarita; Pardi, Charlotte; Eizagirre, Pako; Chelh Eizagirre, Hasier; Pâerez, Juan Carlos; Eizagirre, Pako; San Miguel, Tomas; Kalakan (; Gasteiz, 2018)
Bazen behin azti bat, etxetxo zahar batean bizi zena. Etxetxo hura basoaren alde batean zegoen, eta basoaren bestaldean mendia, eta mendiaren bestaldean erreka, eta errekaren bestaldean herria. Camuänas zuen izena aztiak.
Iturria: Camuänas (OQO)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Baliabide digitalak; Azkartasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aztiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo didaktikoak