Liur azeria - Etxegarai, Eneko; Rodrâiguez, Eduardo; Eizagirre, Pako; Stern, Isaac; Martâinez, Pablo (; Gasteiz, 2014)
Gaua zen. Ilargi zuriak eta borobilak bazter guztiak argitzen zituen. Baita Marixaren baserria ere. Paisaia ederra ikusten zen handik: zuhaitz zahar bat, baserriaren azpi aldeko larrea, larre ondoko basoa, eta, urrutira, mendi lerro dotorea.
Iturria: Liur azeria (Denonartean argitaletxea)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da. Iturria: Liur azeria (Denonartean argitaletxea)
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Bakardadea; Adiskidetasuna; Azeriak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo didaktikoak; Ipuinak; Bideo-ipuinak