Izarren bila - Etxegarai, Eneko; Rodrâiguez, Eduardo; Eizagirre, Pako; Dâiez, Jose Miguel; Martâinez, Pablo (Gasteiz : Pako Eizagirre, 2018)
Asteburu berezia zen Marixarentzat. Aspaldiko partez, bere bi ilobatxoak bisitan baitzihoazen.
Iturria: Izarren bila (Denonartean argitaletxea)
Material hau AITTU.eus webgunetik ekarri da.
4 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Aitona-amonak eta bilobak; Fantasia; Zoriontasuna; Izarrak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak