Pepek eta Milak piknik bat antolatu dute - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Pepek eta Milak piknik bat antolatzea erabaki dute. Janaria eramateko eskatzen diete denei. Azal-hegal eta mihiz betetako liburu honetan, haurrak gauza asko aurkituko ditu orrialde bakoitzean.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Pepe&Mili machen en Picknick!
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Eguneroko bizitza; Katuak; Elikadura; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak