Muzaren loaldia - Zemanel; Brunelet, Madeleine; Davant, Jean Louis (Uztaritze : Ikas, 2018)
Muza mutiko ttipiak loaldi bat egin nahi du. Begiak kasik hetsiak dituelarik, animalia zenbait bederazka heldu zaizkio. Ezin pausa! Baina Muza abila da eta - kasik - denen haizatzeko manera atzeman du. Loari eta arrabotsari buruzko ipuina
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Loa; Haur eta Gazteentzako Literatura