Ez naiz beldur! - Archer, Mandy; Jevons, Chris; Olano, Antton ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Xarpak ez die beldurrik ez gaueko zaratei, ez itzal izugarriei. Liburuak 40 azal-hegal misteriotsu baino gehiago ditu. Aurkitu zer ezkutatzen den bakoitzaren atzean!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Beldurra; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak