Elmer eta haizea - McKee, David (1935-2022); Olano, Antton (Donostia : Erein : Igela, 2019)
Oso egun haizetsua da eta Elmerrek eta haren lehengusu Wilburrek broma bat prestatu dute: Elmer haizeak eraman duela sinetsarazi nahi diete lagunei! Baina ez dakite zein indartsu izan daitekeen haizea. Eta ustekabe galanta hartuko dute...
4-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Elmer and the Wind
Keywords: Elefanteak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak