Momo - Ende, Michael (1929-1995); Babiano, Mikel (Etxebarri : Begiko, 2019)
Eleberri paregabea, adiskidetasunaren, ontasunaren eta gauza sinpleen balioaren garrantziari buruzkoa. Funtsean, benetan zoriontsu egiten gaituenari buruzkoa. Momo izeneko neskatoak dohain miresgarri bat du: badaki besteei entzuten. Gainera, jendeari lagundu nahi dio, haien bizitza samurragoa izan dadin. Batik bat, gizon grisek erabakitzen dutenean beretzat hartuko dutela pertsonek duten gauza preziatuena: denbora.
14 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: Die unen dliche geschichte
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura