Mundutik mundua : Arabako hitzontzi baten kronikak - Zelaieta, Edu; Jaio, Karmele; Ugarte, Eneko (Arre : Pamiela, 2019)
Bere mundutik idatzi du Eduk, munduaz. Eta idazleen eginbeharra hain zuzen hori dela gogorarazi digu; gertu izanagatik txiki deitzen diogun horren berri ematea dela, alegia, idazleak mundu handi eta unibertsalari buruz hitz egiteko duen modu eraginkor bakarra.
Keywords: Helduentzako Literatura