Jakes eta Herio - Bowley, Tim; Pudalov, Natalie; Arrula Ruiz, Garazi (Tafalla : Txalaparta, 2019)
Jakesen ama gaixo dago, eta ez du sendabiderik: Herio ate-joka du. Jakes, mutiko azkarra denez, amarru bidez geldiaraziko du Herio. Hurrengo egunetan mundua arraro jokatzen hasiko da: jateko gutxiegi eta halere ia denetik gehiegi egonen da. Azkenean, Herio askatzea beste aukerarik ez dela ikasiko du Jakesek. Tabutik ihes egin eta zuzenean gai zail bezain ohiko bati heltzen dio liburu honek, gogoeta eragin eta sentsibilitate artistikoari kili-kili egin nahian.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jack y la muerte
Keywords: Herri ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Heriotza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak