Margolana - Elortza, Igor (Etxebarri : Begiko, 2018)
Hona hemen artearen lilurak mugarik ez daukala erakusten duen intrigazko istorio erakargarria. Irakurtzen hasi bezain laster kontakizun bizi honen atzaparretan eroriko zara! Institutu batean edozer gerta liteke. Gerta liteke margolan baliotsu bat aurkitzea. Ager litezke bi gazte bazterrak nahasi nahaian eta baita eskolazain ilun eta beldurgarri bat ere. Horri gehitzen badiogu elurrak geldiarazitako herria, maitasuna, komikia, Louvre museoa eta Interpola, korapilo ia aska ezina izango dugu. Izan ere, institutu batean edozer gerta liteke...
14 urtetik aurrera (Horia)
Keywords: Eskolak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura