Heriotza harrigarria - Martínez de Lezea, Toti; Casal, Mikel (Etxebarri : Begiko, 2018)
Priore-etxean murgildu eta lagun ezazu Iker misterioak argitzen! Aurtengo udan, Ikerrek errekuperazio baterako ikasi behar du. Horregatik, priore-etxe lasai batera eraman dute gurasoek. Zoritxarrez, bertan azterketa gainditu ez zion irakaslea dago. Oso deseroso eta aspertuta dago Iker, baina bat-bateko hileta misteriotsu batek egoera guztiz aldatuko du.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura