Veneziako urrezko koroa - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2017)
Agatha eta Larry Mistery antzinako urrezko koroa baten arrastoari jarraika dabiltza. Koroa duxek jartzen zuten Veneziaren historiako mende onenetan. Inauteriak direnean norbaitek koroa lapurtu du. Mozorro artean, noble zaharrekin eta jazarpenak eginez, Misterytarrak onik aterako dira euren lehen abentura italiarretik.
10 urtetik aurrera (berdea)
La corona del Doge
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Inauteriak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak