A zer azeria! - Dahl, Roald (1916-1990); Blake, Quentin; Santxez Munain, Amets (Etxebarri : Begiko, 2018)
Liburu entretenigarri honetako azeriak argi frogatuko du zergatik duten azeriek animalia argien ospea... Haran bat, hiru baserri, hiru baserritar maltzur eta baso bat... Eta bertan, azeri azkar bezain ausart bat, hiru baserritar zitalen asmoak hankaz gora jarriko dituena behin eta berriz. Txilbor, Txikin eta Tximel zoratu egingo ditu azeri argiak. A zer azeria!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Azeriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak