Maldan goiti eta behetiko kontuak - Lakar, Maite; Eizagirre, Iratxe; Malerrekako Mankomunitatea Euskara zerbitzuak; Labrit Multimedia (: Malerrekako Mankomunitatea, 2019)
Dokumental honen bitartez Malerreka, Bertizarana, Basaburu Txikia eta Sunbillako sehaskan sartzera gonbidatzen gaituzte. XX. mandean bertako ohiturak, lanbideak, sinesmenak eta bizimodua nolakoak ziren kontatzen duten 56 lagun elkarrizketatu dituzte
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Euskara -- Historia; Malerreka -- Ohiturak eta usadioak; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak