Teknopolis : industria 4.0 : 2019ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; Ocio, Rafa; Etxabe, Kar; âAlvarez, Inma; Casado, Xabier; Ferrero, Leire; Jauregi, Oihana; Leturia, Iänaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego; et al. (: EITB, 2019)
Proiektuetan oinarritutako hezkuntzari buruzko erreportaia; Balearen begien inguruko erreportaia
2019ko martxoa
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Industria 4.0; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak