Zatiketak - Paul, Ariel; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2019)
Zatikiak, Zatiki baliokideak, Zatiki inpropioa lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.02
Material hau PhET webgunetik ekarri da
LMH, DBH
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak