Kuadratikoak marrazten - Dubson, Michael; PhET Interactive Simulations ([S.l.] ; PhET Interactive Simulations, 2019)
Grafikoak, parabolak, Quadratic Function lantzeko simulazio interaktiboa.
Bertsioa: 1.2.1
Material hau PhET webgunetik ekarri da
DBH eta Batxilergoa
Euskarara itzulia
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak