Bilbo ezagutzen - Mendoza, Aurora; Ikatzeta, Miren; Solozabal, Uzuri; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2019)
"Bilbo ezagutzen" proiektu honetan Bilbori buruzko antzinako eta gaur egungo informazioa biltzen saiatu gara. Helburu dugu hiriko kultura, ingurunearen ezaugarri sozialak, historikoak, eta bitxikerien ezagutza hobetzea.
Jardueren deskribapena
2018.09.24
LMH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Bilbo (Bizkaia) -- Deskribapenak eta bidaiak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; IRALEren materialak; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak