Eleberritik olerkigintzara (arazo-egoera) - Garai Iturriondobeitia, Idoia; Garai Jauregi, Iraitz; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2018)
Miren Agur Meaberen Urtebete Itsasargian liburua oinarritzat hartuta sortutako material didaktikoa.
2017.09.26
DBH, 4. maila
Keywords: Irakurketa sustatzea; Irakurketa eta idazketa; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Gernika-Lumo -- Historia -- 1937 (Bonbardaketa); EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Unitate didaktikoak; Arazo-egoerak; Liburuak lantzeko proposamen didaktikoak