Torlojuak - Arnal Gil, Txabi; Zelaieta, Edu; Kintana, Javi (Donostia : Elkar, 2018)
Omar lagunaren hamsterra akrobazia istripu batean hil zela jakin zuen egunean, atsekabe handia hartu zuen Anek. Horregatik, etxekoei gauza bera ez gertatzeko, zerbait asmatu beharrean zegoela erabaki zuen. Axtuk okigam bat egitea bururatu zitzaion; torlojuak biltzen hasi zen horretarako.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Umorea; Irudimena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak