Enigmak : jo erronka zeure buruari misteriozko 25 istorioren bidez - Escandell, Victor; Gallo, Ana Isabel (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Ongi-etorri misteriozko enigmen liburura!! Goza ezazu enigma sorta hau argituz, pentsatzeko bi modu desberdin praktikan jarrita: enigma batzuk logikaren bidez ebatziko dituzu; beste batzuk, irudimenaren bidez. Zeure kabuz, taldeka edota familian jardun dezakezu. Bihur zaitez benetako detektibea, bilatu pistak, erabili burua eta ebatzi enigma!
Keywords: Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura