Hondamuinean - Zerocalcare; Izagirre, Koldo ([Donostia] : Farmazia Beltza ; Orereta : Ereiten Kultur Zerbitzuak, 2018)
Praktikan ezin hobea bihurtu nintzen neure kasako laprastadetan. Master bat eman dezaket. Baina oraindik ere galde behar izaten diet besteei. Beldur naizelako ados ez banago beste zerbait bihurtuko naizela. Izan behar nuela uste nuenaz erabat bestelakoa
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura