Kamisoi zuri zetazkoa - Agirre Garmendia, Alaine; Morante, Sara (Donostia : Erein, 2018)
Hamaika urte zituen uda hartan, gurasoek ingelesa ikasteko kanpamentura bidali zutenean. Nagusia izan nahi zuelako erosi zion amak lehenengo sujetadorea, baina haurra zen oraindik, ez zuen ezagutzen helduen mundua, eta are gutxiago gizon hark jokarazi nahi zion joakoaren arauak.
Keywords: Helduentzako Literatura