Alkarrekin (: Mutriku BHIko Hesigabezi ikasgaiko ikasleak Mutriku, 2018)
Mutriku BHI institutuko ikasleek egindako Alkarrekin proiektuak irabazi du Beldur Barik 2018ko 12 eta 17 urte bitarteko kategoriako lehen saria. Bideoak ia 6.000 bisitaldi jaso ditu Youtuben, eta epaimahaiak mezu indartsua baloratu nahi izan du, "estereotipo eta rol sexistei kritika sakona egiten dien kanta sortu dutelako". Ikasleek eurek sortu dute bideoan agertzen den kanta eta melodia.
Mutriku BHIko Hesigabezi ikasgaiko ikasleak: Onintza Orue, Marina Basurko, Enara Alkorta, Janire Larrañaga, Ainhoa Jainaga, Jon Oregi, Amaia Jainaga, Maialen Arakistain, Nora Arrona, Sua Lete, Naroa Belaustegi eta Ekain Aizpurua
Beldur Barik 2018 sariketako 12-17 urte bitarteko kategoriako lehen saria
Keywords: Hezkidetza; Bizikidetza; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak