Sormenezko prozesua eta emozio-kudeaketa - Aizpuru Ruiz, Victor; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Lanbide Ekimena, 2018)
Sormenezko prozesua eta horrekin lotuta dagoen emozio-kudeaketaren inguruko materiala.
2018/10/19
Lanbide Heziketa
Keywords: Laneko prestakuntza eta orientabidea (Zeharkako modulua); Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak