Izarrak eta planetak - Mack; Elsenaar Argaia, Ihintza; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Nola jaiotzen dira izarrak? Zer eguraldi egingo ote du Jupiter planeta erraldoian? Liburu honi esker, Lurrari buruzko informazioa eta eguzkiari, izarrei eta Ilargiari buruzkoa jaso eta gehiago ikasiko dute haurrek, baita argazki eder eta marrazki jostagarriak ikusi ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Sterren & Planeten
Keywords: Astronomia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Unibertsoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguzki-sistema -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lurra (Planeta) -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak