Historia ala istorioa? - Irazustabarrena, Nagore; Juan, Ruth (Donostia : Elkar, 2018)
Napoleon handia gizon txikia al zen benetan? Zein da erpurua gora keinuaren egiazko esanahia? Egia al da piratek altxorrak lurperatzen zituztela? Nork asmatu zuen gillotina? ... Historiarekin jolas egiteko irakurgaia duzu esku artean: gertakizun historikoen bi bertsio proposatzen dira, irakurleak asmatzeko bietako zein den zuzena, non dagoen historia eta non istorioa.
2018/06/14
2018/06/14
B1
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak