Gramatika lan-koadernoa : 9 A2.1 : deklinabidea + sintaxia - Nieva, Estitxu (Donostia : Elkar, 2018)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira: DEKLINABIDEA Deklinabidea berrikusi Non, nondik, nora eta noraino kasuak Postposizioak Zerez, zertaz, norengatik, norengana eta norantz kasuak Deklinabidea nahasian SINTAXIA Harridura-perpausak Zehar-estiloa Kausazko perpausak Erlatibozko perpausak Moduzko perpausak Emendiozko, aurkaritzako eta hautakaritzako lokailuak Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta lan-koaderno sorta ditu.
A 2.1
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak