Robotika : Lehen Hezkuntza 1 : ikasi eta programatu NEXT 2.0rekin - Reina Herrera, Marta; Reina Herrera, Sara; Hesse, Maria; Varela, Ana; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskainzten dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak. Ikasi eta programatu Next 2.0rekin bluetooth bidez: bederatzi misio koaderno batean bilduta. Misio guztietan jorratzen dira curriculum edukiak. Lan prozedura erraza eta ongi egituratua.
2018/03/14
2018/04/09
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
Keywords: Robotika; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak