Korri, Xalto et Brinko + Gabarakada [CD audioa] - Korri, Xalto ta Brinko; Tomas Garbizu Musika Eskola (Lezo : Tomas Garbizu Musika Eskola, 2012)
Korri, Xalto ta Brinko pailazoek Usurbilgo Ganbarakada taldearekin elkarlanean grabatutako diskoa.
Urtebetetzea
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Haurrentzako musika